Izjava o privatnosti

IZJAVA O PRIVATNOSTI

GOEL d.o.o., odnosno Experience Real Croatia izuzetno je važna Vaša osobna sigurnost stoga poštujemo Vašu privatnost. Iz tog su razloga Vaši podaci kod nas uvijek brižljivo i pažljivo zaštićeni. Sve informacije su zaštićene od pristupa treće strane, što Vam osigurava bezbrižno i nesmetano poslovanje s pružateljem usluga. Ova pravila o privatnosti mogu se izmijeniti ili dopuniti u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave ili obavijesti. Korištenjem ove web stranice nakon izmijene ili ažuriranja korisnik potvrđuje da je suglasan s izmjenama i dopunama.

 

Zaštita vaših osobnih podataka znači da:

  • Nikada nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke na bilo koji način.
  • Vaš kontakt i osobne podatke nećemo nikada ustupiti ili dati bilo kojoj trećoj strani.
  • Vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani izričito i jedino uz Vašu dozvolu.
  • Vašu suradnju nećemo zloupotrebljavati slanjem e-mailova na koje se niste registrirali.
  • U bilo kojem vremenu možete se brzo i lako odjaviti iz bilo koje od naših e-mail lista.
  • Sve naše online aktivnosti su u skladu s europskim zakonodavstvom (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC i Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) kao i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o zaštiti osobnih podataka, Zakon o elektroničkom poslovanju, itd.). Rukovanje informacijama koje davatelj dobiva o Vama kada posjetite i koristite našu web stranicu, podliježe politici privatnosti.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podaci su informacije koje Vas identificiraju kao pojedinca: Vaše ime i prezime, e-mail ili poštanska adresa, i sl. Pružatelj usluga ne prikuplja osobne podatke, osim kada ste Vi to omogućili, odnosno kad se složite s time, npr. prilikom kupovine doživljaja, sudjelovanjem u nekoj od Experience Real Croatia nagradnih igara ili se prijavite na newsletter.

Korištenje i širenje osobnih podataka

GOEL d.o.o. koji je nosilac platforme Experience Real Croatia Vaše će osobne podatke koristiti isključivo za ispunjavanje Vaših narudžbi te u tehničke svrhe, poput administracije web stranice, kako bi Vam pružile pristup određenim informacijama, kao i za opću komunikaciju s vama. Također, vaši podaci će se koristiti za slanje e-mail newslettera, ponuda i ostalog promo materijala. GOEL d.o.o. i Experience Real Croatia neće proslijediti Vaše osobne podatke trećim stranama.

 

Sloboda izbora

Vi osobno kontrolirate informacije koje pružate o sebi. Ukoliko je Vaš odabir i odlučili ste da nećete proslijediti neke od informacija pružatelju usluga, onda nećete biti u mogućnosti pristupiti nekim mjestima ili funkcijama web stranice.

Molimo korisnike koji se žele odjaviti s newslettera, a to nisu u mogućnosti da sami učine klikom na link za odjavu, da nas kontaktiraju na e-mail [email protected]. Ako ste promijenili svoje osobne podatke (poštansku adresu, e-mail adresu, fizičku adresu, telefonski broj), molimo Vas da nas obavijestite o promjenama na e-mail [email protected]

Automatsko bilježenje informacija (informacije koje nisu osobnog značaja)

Kad god pristupate web stranici, općeniti, ne-osobni podaci (preglednik korisnika, broj posjeta, prosječno vrijeme posjeta na stranicama, posjećene stranice) bilježe se automatski (ne kao dio prijave). Ove informacije koristimo za mjerenje atraktivnosti naše web stranice i poboljšanje sadržaja i upotrebljivosti. Vaši podaci nisu podložni daljnjem razmatranju i nisu otkriveni trećim stranama.

Sigurnost

GOEL d.o.o. i Experience Real Croatia ulažu sve svoje napore kako bi se osigurali sigurnost vaših osobnih podataka. Vaši podaci su konstantno zaštićeni od gubitka, uništenja, krivotvorenja, manipulacije i neovlaštenog pristupa kao i neovlaštenog otkrivanja.

Maloljetnici

Maloljetnici ne bi smjeli davati nikakve osobne podatke na stranicama bez dopuštenja roditelja ili svojih skrbnika. Experience Real Croatia nikad neće svjesno prikupljati osobne podatke od maloljetnih osoba, ili na bilo koji način podatke koristiti ili otkriti trećoj strani bez njihove dozvole.

Pravo na informacije

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi naše politike zaštite privatnosti ili načinu tretiranja Vaših osobnih podataka, slobodno nam se obratite na [email protected]. Biti ćete obaviješteni u skladu s Vašim zahtjevom – u pisanom obliku te u skladu s važećim zakonodavstvom – koji su podaci, ako ih ima, prikupljeni tijekom posjete web stranici.

Objavljivanje promjena

Svaka promjena u našim pravilima o zaštiti osobnih podataka bit će objavljena na ovim web stranicama.

 

Korištenjem web stranice korisnik prihvaća i suglasan je sa cijelim sadržajem ove politike privatnosti. Molimo upoznajte se i sa sadržajem naših Općih uvjeta poslovanja.