Uvjeti korištenja

Goel d.o.o., Grabrovnica, Grabrovnica 117, Općina Pitomača, Republika Hrvatska (“Experience Real Croatia“), održava web stranicu na experiencerealcroatia.com (“Web stranice”) i pruža povezane usluge pod sljedećim općim uvjetima korištenja (Opći uvjeti se s vremena na vrijeme mijenjaju i ažuriraju, sukladno promjenama u zakonskim odredbama, kao i uvjetima poslovanja).

1. Prihvaćanje općih uvjeta korištenja

Web stranicu experiencerealcroatia.com pokrenuo je i uređuje Goel d.o.o. (dalje u tekstu: Experience Real Croatia ili mi). Prvim i svakim narednim korištenjem web stranice smatra se da ste se u cijelosti upoznali s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web stranici i ne koristite njezine sadržaje. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za Uvjete korištenja, molimo da se obratite na adresu [email protected]

Izgled i sadržaj web stranice te Uvjete korištenja možemo bilo kada i bez obrazloženja izmijeniti, stoga vas molimo da iste redovito proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Korisnik je dužan redovito čitati pravila i uvjete korištenja te se smatra da je pristupanjem stranicama experiencerealcroatia.com upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima njihova korištenja. Smatra se da vaše naknadno korištenje web stranice predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena ovih uvjeta odnosno da promjene stupaju na snagu u trenutku objave.

Experience Real Croatia neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz promjena web sadržaja. Pregledavanje sadržaja na ovoj adresi moguće je samo u osobne svrhe. Zabranjeno je javno prikazivanje, download, umnožavanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog pismenog dopuštenja Experience Real Croatia. Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak te prava trećih osoba.

KORISNICI

Korisnicima se zabranjuje prenošenje i objavljivanje opscenih, lažnih, uvredljivih, vulgarnih, prijetećih ili nepristojnih, ili na drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja, kao i onih kojima se vrši povreda nekih od prava bilo koje strane, te posebno sadržaja koji sadrže viruse ili drugi štetan materijal na ovoj web stranici.

Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići. Experience Real Croatia pridržava pravo (ali ne i obvezu) da materijale i sadržaje koje korisnici objavljuju na njezinim stranicama, u cijelosti ili djelomično izbriše.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Experience Real Croatia se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz korištenja, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

MATERIJALI

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouratci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja biti objavljeni, ali i ne moraju biti objavljeni na web stranici Experience Real Croatia.

Dostavljanjem sadržaja i materijala na ovu adresu, automatski izdajete (ili jamčite da je vlasnik materijala izričito dopustio) stranici i timu Experience Real Croatia neopoziva, stalna i ekskluzivna prava i licenciju za korištenje, adaptiranje i mijenjanje, uklapanje u druge radove, prijevode, objavljivanje, prijenos i distribuciju po čitavom svijetu spomenutog materijala u bilo kojem obliku i kroz sve do sada poznate i buduće medije u bilo koju svrhu i bez naknade. Uvjeti ove točke važe i nakon prestanka važnosti ovog ugovora.

Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti (a i može biti prema autonomnoj odluci Experience Real Croatia) isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal Experience Real Croatia jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. Ukoliko Experience Real Croatia zbog objave tih materijala pretrpi bilo kakvu štetu, oni koji su dostavili taj materijal obvezuju se naknaditi Experience Real Croatia cjelokupnu štetu koju bi na taj način on pretrpio.

2. Korištenje usluga

U korištenju usluga, možete biti upućeni na sadržaj i podatke, primjerice, tekst, datoteke, podatke, korisnička imena, grafike, slike, fotografije, profile, audio, video, poruke, usluge ili veze, dostavljene od strane drugih korisnika ili treće strane (“sadržaj treće strane”), bilo na mjestu ili putem linkova na stranice trećih strana. Experience Real Croatia ne kontrolira, nije odgovoran za sadržaj povezan s Uslugama, a objavljen od treće strane na stranicama Experience Real Croatia. Sadržaj od strane treće strane je isključiva odgovornost osobe koja je kao treća strana sadržaj objavila i od koje je sadržaj nastao.

Korištenjem Usluga možete biti izloženi sadržaju treće strane koja može biti nepotpuna, nepristojna, netočna i slično. Morate procijeniti istinitost i snositi sve rizike povezane s izlaganjem i objavom sadržaja treće strane. Experience Real Croatia se odriče svake odgovornosti vezane uz Materijale dostavljene od strane trećih osoba.

Ukoliko Internet stranica pruža mogućnost uspostavljanja veze do drugih Internet stranica na koje nemamo nikakav utjecaj, nismo odgovorni za točnost i potpunost sadržaja drugih Internet stranica niti za negativne posljedice koje bi mogle proizaći iz uporabe tih drugih Internet stranica.

U svrhu oglašavanja na experiencerealcroatia.com, korisnik se obvezuje registrirati te u registracijskom obrascu popuniti svoje osobne podatke i podatke za kontakt. Prikupljanje traženih podataka utemeljeno je Zakonom o zabrani i sprečavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti. Korisnik za točnost podataka jamči zakonskom odgovornošću. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, prikupljeni osobni podaci pohranjuju se u zbirci osobnih podataka čijih je voditelj GOEL d.o.o.