PODRAVSKE ROMANTIČNE STAZE

srce
 • Koprivnica
 • Koprivnica
 • Đurđevac
 • Magarac
 • Deve
 • DSC03670
 • Etno kuće Karlovčan - Brodić
 • Etno kuće Karlovčan - Brodić
 • Hotel Picok
 • Grudić - Pomona
 • Grudić - Pomona
 • Grudić - Pomona
Cijena: 985,00 kn / po osobi
 • Termin putovanja: 29. – 30.09.2018. (subota/nedjelja):
 • Lokacija: Zagreb - Koprivnica - Đurđevac - Brodić - Zagreb
 • Županija: Koprivničko-križevačka

1.dan (29.09.2018.): ZAGREB – KOPRIVNICA – ĐURĐEVAC

Polazak autobusom iz Zagreba u 8:00 sati s Autobusnog kolodvora (broj perona naknadno).
Vožnja preko Vrbovca, Križevaca u pravcu Koprivnice i Đurđevca, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Po dolasku u Koprivnicu kraća šetnja gradom: "muzej" bicikala na otvorenom, sa replikama bicikala – od onog prvog Leonarda da Vincija do današnjih modela, Vijećnički trg (stara Koprivnica), Spomenik biciklizmu, Gradski muzej, park s pilovima, Gradski park s glazbenim paviljonom, Gradska vijećnica (arhitektura i posebnost građevina od 16. - 19. st.), Glavni trg – jedan od najljepše uređenih trgova kontinentalne Hrvatske…
Šetajući vjerojatno ćete naići na posebno "srce" jer Vam je vjerojatno poznato da je Koprivnica "Grad srca" i nikako iz nje ne možete otići bez njega. Slobodno vrijeme za ispijanje kavice u centru grada, možda u pivnici Kraluš ili slično…
U dogovoreno vrijeme krećemo dalje put jedne od poznatijih vinarija ovog kraja. Doček u vinariji, razgled i degustacija odličnih vina te ručak u ugodnom ambijentu. Puni lijepih dojmova i što je najvažnije ugodnog okusa u ustima koji je ostao od predobrih vina ovog kraja te odlične podravske hrane krećemo put Đurđevca – poznatog "grada Picoka". Odlazak do hotela Picok 4* i smještaj po sobama. Odmor i osvježenje. Druženje u hotelu, pronađite srodnu dušu, pronađite prijateljicu-prijatelja,…. Za one koji žele, moguća individualna šetnja gradom ili slobodno vrijeme ili korištenje sadržaja hotela uz nadoplatu na licu mjesta (wellness, kupanje na unutarnjem bazenu, masaža,…)…
U 20:30 sati buffet večera u hotelu te program u restoranu, samo za Vas, uz glazbu. Ples i druženje. Noćenje.

2.dan (30.09.2018.): ĐURĐEVAC - BRODIĆ - ZAGREB

Doručak buffet. Odjava iz hotela. Za one koji žele moguć organizirani posjet galeriji Stari grad ili posjet devama (uz doplatu). Oko 10 sati odlazak iz hotela te vožnja autobusom do Etno imanja Karlovčan. Maleno selo Brodić, nedaleko pitome rijeke Drave i grada Đurđevca, sa svojih tek 60-ak stanovnika prekrasna je oaza mira i spokoja. Razbacane sićušne kuće, starinskog, no beskrajno ljupkog izgleda pozivaju vas da pokraj svake zastanete i divite se njihovoj bezvremenskoj ljepoti.
Po dolasku doček domaćina uz piće dobrodošlice, a nakon kraćem razgleda imanja možete se voziti kočijama ili skelom ili možete jahati… Ručak na imanju. Boravak u prekrasnom i idiličnom mjestu, šetnja, druženje,.. U dogovoreno vrijeme (predlažemo oko 17 sati) odlazak s imanja. Vožnja prema Zagrebu te usputna zaustavljanja ovisno o potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u ranim večernjim satima.

Važne informacije:

Rok za prijavu: najkasnije do 20.08.2018.

Za potvrdu rezervacije potrebno je prilikom prijave uplatiti akontaciju u iznosu: 350,00 kn. Akontaciju je potrebno uplatiti na žiro račun Koncept putovanja, Koprivnica na IBAN: HR3724840081106897917, uz obavezno upisivanje poziva na broj uplate gdje je potrebno upisati sljedeće: u malu kućicu 00, a u dužu: 118200 – ime i prezime. Ostatak (635,00 kn) molimo uplatiti do 14.09.2018.
Ujedno nas morate zamoliti da Vam nakon uplate akontacije pošaljemo ugovor koji morate popuniti sa svim potrebnim podacima i koji nam tako popunjen morate poslati natrag na naš e-mail: [email protected] ili poštom na: Koncept putovanja d.o.o., Ivana Generalića 3, 48000 Koprivnica

Mogućnost obročnog plaćanja prema dogovoru!
Predlažemo dodatno putno osiguranje. Program je rađen za minimalno 70 osoba (plaćenih mjesta). U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika ili promjene kalkulativnih elemenata ponude Koncept putovanja zadržava pravo izmjene cijene. Za aranžman vrijedi Ugovor o putovanju i Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane Koncept putovanja. KP0818BB


Dodatne informacije:

Cijena aranžmana sadrži:
• prijevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (ac,dvd, wc, sve potrebne licence i osiguranja)
• posjet vinariji i razgled uz domaćina; degustacija 3 vina uz sir i kruh; ručak u vinariji (1. dan)
• smještaj u hotelu Picok 4* u Đurđevcu na bazi 1 polupansiona (doručak i večera bogati buffet, glazba uz večeru; korištenje bazena)
• dvokrevetne sobe (twc, tv, tel),
• posjet Etno imanju u Brodiću: doček domaćina, piće dobrodošlice, vožnja skelom ili brodom ili gliserom, ulaznica za razgled, ručak na imanju (roštilj/kotlovina s 3 vrste mesa)
• voditelja putovanja na cijelom putu,
• sve razglede prema programu,
• sve potrebne najave i rezervacije,
• osiguranje od nezgode, osiguranje od odgovornosti za štetu, jamčevinu turističkog paket aranžmana,
• troškove organizacije i realizacije programa, pdv.

Cijena aranžmana ne sadrži: sve što nije navedeno pod „cijena aranžmana sadrži“; ulaznica za posjet galeriji Stari Grad Đurđevac (20,00 kn); posjet devama (20,00 kn); wellness i ostale sadržaji hotela; dobrovoljne priloge; troškove osobnih narudžbi.
Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 110,00 kn.

Hotel Picok****, Đurđevac
Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe s invaliditetom. Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelles internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Etno imanju obitelji Karlovčan dodijeljena je nagrada „Suncokret ruralnog turizma“ u kategoriji Turistička seljačka gospodarstva, kojom se promoviraju iznimno zanimljivi tradicijski sadržaji. Ova nagrada dovoljno govori o kakvom se imanju radi. No, ne vjerujte nam samo na riječ, dođite i uvjerite se sami.

OPG Grudić vlasnik je vinarije Pomona, nadaleko poznate po kvalitetnim i nagrađivanim vinima. U Starigradu, svega nekoliko kilometara od centra Koprivnice proteže se vinograd i iznimno lijepo uređena vinarija. Posjetitelje posebno oduševljava i pogled koji seže na cijelu Podravinu. Vinarija nudi degustacije vina i bogatu gastronomsku ponudu domaćih jela. OPG Grudić nudi kvalitetna vina naglašene arome koja su dobila priznanja kako na domaćim tako i na međunarodnim izložbama.