O nama

Kako smo i zašto počeli ?

Putovanja su naša strast, a oduševljenje ljepotama naše zemlje i prekrasne vještine naših ljudi potakle su nas na avanturu u koju duboko vjerujemo i koja će Vam otkriti Hrvatsku kakvu do sada niste upoznali.

Sve ljude veže jednaka želja za otkrivanjem, putovanjima, kretanjem, plesanjem i igrom. Želja za upoznavanjem novih kultura, za istraživanjem, za ljubavlju. Malo je potrebno za iskrenu sreću, a kako bi se to postiglo, svakoga dana potrebno je učiniti nešto novo, učiniti nešto što nikada niste.

„Puno smo putovale. Otkrivale skrivene zakutke ovog našeg prekrasnog planeta i upoznale najegzotičnija mjesta na svijetu i zatim smo zaključile kako i kod kuće, u vlastitom dvorištu, imamo egzotike na svakom koraku: vrijednosti koje uzimamo zdravo za gotovo, prekrasne vještine koje zahtijevaju puno strpljenja i predan rad domaćih ljudi.“

- Elizabeta i Gordana, osnivačice Experience Real Croatia projekta

Što predstavlja Experience Real Croatia?

  • Vaše saveznike u istraživanju skrivenih zakutaka i autentičnih doživljaja Hrvatske
  • Ponudu za individualce koji žele nešto više od uobičajene ponude, koji žele vidjeti stvari „iza kulisa“ i upoznati nešto što se baš ne vidi na svakom mjestu
  • Ponudu različite vrste prekrasnih doživljaja i mogućnost da upoznate drugačiju Hrvatsku, upoznate kulturu, pronađete prijatelje i doživite avanturu svog života
  • I sve to na Internet platformi koja ima za cilj obuhvatiti sve vrijedno i prekrasno što postoji u ovoj divnoj i šarolikoj malenoj zemlji

Što o Gordani kaže Elizabeta,…

Gordana je gutačica knjiga, zaljubljenica u književnost i umjetnost. Obožava ples, prirodu i daleka putovanja. Smirena je, odmjerena, razumna, mudra, okretna, spretna i marljiva. Ona je ta koja zna povući za nogu one koji odlete nebu pod oblake mašte.
S druge strane, analitična je, neustrašiva, snalažljiva i ozbiljna, dok sve iznenađuje svojim izuzetno istančanim smislom za humor. Ima odlično oko za posebne, rijetke i vrijedne ljude.
Nepokolebljiva je optimistica koja svaki put iznenadi svojim umijećem slušanja i pronalaska rješenja za svaki problem koji se nađe na putu uspjehu.
Ako poželite ozbiljnu partiju stolnog tenisa ili bilo koje avanture koja uključuje aktivnost, Goga je osoba kojoj se trebate obratiti.

… a što o Elizabeti ima za reći Gordana?

Elizabeta je vječna optimistica prepuna raznih upotrebljivih i neupotrebljivih ideja. Kreativka kojoj je ponekad teško u riječi pretočiti ono što joj se vrzma u toj „dječjoj“ glavi. Uvijek dobre volje, nasmijana od ranog jutra, puna energije i (gotovo) nikad umorna, iako je cijeli dan u pokretu.
Jako voli spaček automobile, izgubiti se na nekoj novoj lokaciji, naučiti novi jezik, govor ili vještinu poput kukičanja, za koje nikada nije imala strpljenja. Zaljubljena u ljubav, romantična i luda za proljetnim lokvicama.
Ovako je jedno veliko znatiželjno dijete koje vjeruje u anđele. Znatiželjno dijete, no vrlo ozbiljno i odgovorno, koje uvijek ima motivaciju za rad.
Slobodno vrijeme koristi za pisanje bloga, čitanje knjiga i eksperimentiranje s novim radionicama koje možete pronaći na ovoj stranici.

Za početak, krećemo od onoga što najbolje poznajemo – Podravine, ali samo nam je nebo granica! Cilj nam je svojim djelovanjem pokriti i otkriti Vam čitavu Hrvatsku i njene zanimljivosti!

Tim Experience Real Croatia možete pitati bilo što, rado ćemo Vam pomoći u pronalasku doživljaja upravo po Vašem guštu. Nadamo se da ćete u ovoj škrinjici svih hrvatskih blaga pronaći prave dragulje doživljaja.

No, ukoliko se ipak dogodi, te na našim stranicama ne pronađete ono što tražite, ne brinite, okrenut ćemo svaki kamen kako bismo Vam pronašli upravo ono za čim Vaše srce žudi. Jedino što Vas molimo je da nam se javite i podijelite s nama Vaše želje.

Podrška projektu